Conference Agenda

GovTech Development During COVID-19: How Technologies Have Helped



Time: Thursday, October 14th 2021, 5:00pm - 8:00pm BST



Zoom Event Link



LinkedIn Event Link



Facebook Event Link

Event Description:

The event will bring together policy-makers, government officials and field experts all over the world to share their experiences and insights learnt from the pandemic. Also, the expansion of E-government and GovTech tools usage will be considered for the Post-pandemic world. Lastly, the further course of global fight against coronavirus and the necessary steps we have taken into consideration at this point will be discussed. During this open-access event influencers of the GovTech Industry will discuss new horizons of the market.

Moderator: Carl El-Khoueiri

	Agenda	
5.00-5.05 (5 mins)	Carl El-Khoueiri, Government and International Relations Director, Deep Knowledge Group, United Kingdom	Opening Remarks
5.05-5.10 (5 mins)	Alexei Cresniov, Director of Deep Knowledge Analytics, United Kingdom	GovTech Analytics about GovTech Development
5.10-5.25 (15 mins)	Ng Kok Yin, Health Policy Analyst, Ministry of Health, Singapore	Singapore's Way: Tracing & Testing
5.25-5.40 (15 mins)	Dr. Andrea Gumina, Ph.D., Senior Policy Advisor to the Italian Minister of Foreign Affairs and International Cooperation, Italy	How the government is going to push the private sector in order to release solutions to cope with mankind's challenges
5.40-5.55 (15 mins)	Iskander Mombekov, Senior Marketing, FS Holding, Cyprus/Kazakhstan	Is COVID-19 changed the digitalization and tech transformation landscape?
5.55-6.10 (15 mins)	Ibrahim El Badawi, Founder and CEO, 01GOV, UAE/Australia	GovTech and COVID-19: The Scene in the Middle East.

6.10-6.25 (15 mins)	Dr. Faisal Isa Hammad, Director, Analysis & Information Directorate, Ministry of Finance & National Economy, Bahrain	Bridging the age-base digital divide: through data-driven policy
6.25-6.40 (15 mins)	Hassan Chaudhury , Global Digital Health Specialist, Healthcare UK, United Kingdom	How the NHS has adopted digital technology at pace and scale, particularly to enable care closer to home
6.40-6.55 (15 mins)	Milouda Bouichou, Al researcher, Morocco	Data and analytics facing the pandemic between advanced and developing countries
6.55-7.10 (15 mins)	Barbara Steinberg, Founder and CEO, eFraud Services, USA	Analyzing Bank Statements to Detect Fraud
7.10-7.25 (15 mins)	Dr. Hamad Al Hashemi , Executive Director Strategic Affairs & Digital and Al, Department of Health - Abu Dhabi	TBD
7.25-7.45 (20 mins)	Q&A session	
7.45-8.00 (15 mins)	Carl El-Khoueiri, Government and International Relations Director, Deep Knowledge Group, United Kingdom	Closing Remarks